Законът за привличане – честота на съответствието

Законът за привличането се възприема доста често погрешно. По принцип е необходимо да сте на определена честота на вибрации, за да привличате неща, които съответстват на тази честота. Всеки има собствена уникална честота. Тя отразява истинската ви същност. Тази честота се излъчва непрекъснато, без грешка и без почивка. Тя твори и реалността около вас. Така непрекъснато привлича неща, които имат същата ваша уникална вибрация. В този план на мисли не е нужно да се учите да привличате, а да се учите да не отричате и да отблъсквате неща, които се опитват да достигнат до вас.

Нещата, които не отговарят на вибрацията ви, сами се отдалечават от вас, и ако това не се случва, то е, защото вие се вкопчвате в тях.

Вие вече знаете как да привличате, това ви е заложено автоматично. Учете се да се отказвате от нещата, които не отговарят на вибрацията, която желаете, и да допускате до себе си нещата, които се приближават към вас. Когато нещо не идва при вас, най-вероятно не се нуждаете от него, а имате само претенции. Когато се откажете от претенциите, се освобождава място за истински нужните неща. Няма нужда да се интересувате кои са тези неща, защото щом отразяват вибрацията ви, те ще бъдат усетени като нещо правилно и точно на място. Затова няма значение в каква форма се появяват.

Когато действате според максимума на способностите си в области, които съдържат цялото ви вдъхновение,

при това, без настояване, очакване и условности за определен краен резултат, околната среда се проявява действително такава, каквато е необходимо да бъде и нещата в нея ще отговарят на индивидуалното ви вибрационното състояние. Може тези неща да не изглеждат така, както са очаквани, но нали са творени без очакване, условности и настояване за краен резултат. Каквото и да дойде ще е най-доброто. Хора, факти и събития ще се подредят по най-добрия за всички начин.

Щом нещо, което сте очаквали или желали, не се случва, това не означава, че нещо не е наред. Откажете се напълно от тази представа за очакваното и нека Потенциалът (когиталност, Източник…) ви донесе онова, което отговаря наистина на индивидуалната ви вибрация. Логиката не е конструирана така, че да знае как нещо е необходимо да изглежда. Тя знае как изглеждат неща, които вече са, защото е ориентирана само към преживяването. Тя няма предварително познание.

Знанието априори е присъщо само на Източника.

Когато позволите той да си свърши работата и да работи в сътрудничество с физическия ум, логиката може да се успокои. Източникът ще прояви това, от което се нуждаете! Ако приемете Източника, дали тогава ще възниква въпросът как да действате или ще допускате, че става дума за нещо, което не желаете? Тогава ще търсите как винаги да действате в съответната посока, без допускане и очакване за конкретен краен резултат. Тогава животът се превръща в една непрекъсната екзалтирана експлозия от синхронности и протича без усилия, в съответствие с честотите на благодарност и Любов.

Затова… позволете си да се разгърнете по най-естествения за вас начин – чрез вдъхновението, което притежавате!

Статията е вдъхновена от информация на Когиталност – Всичко, което Е! и лекции на Башар.

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top