Заедно за 1 (сезон 2) в изследване на реалността

Връщайки се към изворите на знанието и вдъхновението, Заедно за 1 продължава своето пътешествие към по-осъзнат живот и практическо приложение на Когиталността. Този проект, оформен като поредица YouTube видеа, ни отвежда на вълнуващо пътуване към дълбините на енергията, нашата същност и възможностите на ума и творчеството!

Епизод 1: Парадокси на Съществуването: Защо сме Тук?

В първия епизод на новия сезон “Заедно за 1” се впускаме във философски разговор, който излиза извън прочита на повърхността. Разглеждаме смисъла на информацията и как тя формира реалността ни. Един увлекателен разговор-взаимодействие между авторът на Теория от Когиталността ivomir и търсачът-изследовател Стоян Вълков-Choko, в който виждаме как Когиталността променя перспективата и ни води към приложение във всекидневния живот!

Предстоящи епизоди…

В следващите епизоди ще продължат уникалните разговори-взаимодействия за Смисъла на Пътя ни през Живота, за същността на информацията в покой, за Нищото и Нещото… Философия и физика се преплитат, а вдъхновението и творчеството са естествено продължение от следването принципите на Всичко, което Е!

Заедно за 1 е поредица от видеа-пътешествие и предизвикателство към по-дълбоко познание, по-голяма мъдрост и по-осъзнат живот. Вдъхновението на Когиталността струи от всяко предаване, като ни повежда към по-добро разбиране на себе си и света около нас. Потопете се в смисъла на знанието, изследвайте ума и променете реалността!

Нужна е една крачка, за да открием съкровищата на знанието. Те са пред нас, а ние Заедно за 1 можем да ги разкрием!

Всички предавания до момента ви очакват тук.

Следете сайта за предстоящите нови епизоди от сезон 2!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top