За Визуализацията

Използването на визуализации е един красив инструмент.

Каква обаче е всъщност функцията на визуализацията? Визуализирането на един идеален (виртуален, в общия случай) резултат не означава, че той изисква да се настоява това да бъде начинът, по който действителният резултат е необходимо да се прояви. Функцията на визуализацията е да създаде символично изображение на един идеален модел, който вдъхновява и възбужда възможността за този вид резултат, за да се изпадне в нужното честотно състояние на трептене. Веднъж достигнато това възбудено състояние, е необходимо да се забрави за тази картинаНапълно!

Тогава от Потенциала се проявява онова, което наистина е необходимо да се достави, защото на физическо ниво ограничението не знае дали картината, която има в своя „логичен“ ум, е действително идеалният резултат. Потенциалът може да донесе нещо десет пъти по-голямо от това, което ограничението може да си представи, но когато то (ограничението) настоява, че резултатът трябва да изглежда точно така, като визуализацията, излиза, че личността желае да контролира Потенциала, от който произхожда! Нещо не е наред… така се затварят вратите на възможните вероятности, които могат да се предоставят и възможностите за избор и фокус да бъдат по-големи!

Ограничението е нужно да приеме, да накара логическия си ум да свикне с разбирането, че то не знае кой е в действителност идеалният резултат за самото него и околната среда. Понякога той може да съответства на визуализираната представа, но не е известно какъв трябва да е той. Така се разбира, че настояването за представата, която е налична, е всъщност ограничение, което пречи за преживяване на нещо по-добро и по-голямо. Щом се осъзнае това, човек престава да изисква и да настоява.

Настояването е претенция, равна на съпротивление.

Да се забавя процеса, да се блокират възможните врати и вероятности, от които могат да дойдат различни възможности за щастие и изобилие, е като сам да си пречиш, да настояваш да „трябва“. Няма такова нещо като „трябва“ – това е ограничение на ограничението! „Можеш“ е полет във вероятността от безкрайни възможности. Нека нещата са такива, каквито са. Всичко, което се случва, е идеално само по себе си. Използвайте го, оставате в желаното състояние. Всяко нещо нямаше да бъде там, ако нямаше причина за това. Не „ти трябва“… По-добрият вариант-избор е: „ти Можеш!“

Необходимо е да се учим да вярваме в начина, по който реалността се проявява. Да си позволяваме да вярваме на стройната подредба, на структурата на Всичко, което Е! Да се отдадем на потока от енергия, да се отпуснем в този вихър. Когато знаете, че независимо какво се случва, то винаги е от полза, това придава сила! Няма значение какво се случва, няма значение как изглеждат нещата, няма значение какво Не се случва! Това винаги е от полза. Това означава да притежаваш Силата. Приемете и запазете това състояние! Освен, разбира се, ако желаете и сте избрали да страдате. Никой няма да ви спре, ако това за вас е страст и удоволствие. Дори нещо повече. Когато визуализирате такива кадри, Потенциалът с всички вероятности и възможности ще ви подпомага да ги преживеете по-пълноценно!

Статията е вдъхновена от лекции на Башар и енциклопедия Когиталност-Всичко, което Е!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top