За Сродните Души

При определени обстоятелства различни индивиди могат да създадат помежду си вибрационна синхронизация – честотен портал. От вибрационна гледна точка идеята за сродни души отразява случая, при който едната душа за известен период от време отразява честотите най-добре към другото лице в процеса на техните взаимоотношения. Това е вид помощ – да се подскаже онова, което другото лице трябва да знае за себе си, за да реализира своята същност възможно най-пълноценно. Същото важи и в обратната посока.

Докато подобно взаимодействие съществува, то се възприема като енергия на духовно сродство.

Спрямо тази дефиниция всеки човек, с когото се общува в даден момент, е сродна душа, защото между всички нас има честотен портал. Това е човекът, който е проявен (създаден като отражение) от теб, бил е необходим за избраната от теб тема. Той е проявление на Е-съм с послание към теб, за да реализираш напълно своята задача (мисия).

В този план дори „враговете“ се явяват сродни души.

„Неприятелят“ те поставя в ситуация, която да те замисли и промени. Чрез Приемане може да се използва всяка връзка като „духовно сродена” помощ. Процесът е взаимен. Проявилите се лица в околната ти среда дават цялата енергия и информация, които те подпомагат да реализираш себе си и същевременно да отразиш към другото лице възможности, които му позволяват същото.

Когато използваш взаимодействията си, за да помагаш на своите отражения, тогава действията ти са зрели. Зрелостта е способността да виждаш от какво има нужда околната среда, да се отдаваш напълно към тази среда и да позволяваш на синхронността да се разгръща по начин, който е най-добър за всички елементи от Всичко, което Е!

Упражняването на тази сила изисква нежен допир и когато се налагаш или контролираш, всъщност заявяваш, че не вярваш в силата, от която самият ти се проявяваш и съществуваш. Така зрелостта е по-широк поглед и разбиране за природата и структурата на съществуването, на твоето участие в него. Това е знанието, че всичко е свързано и отраженията действат като помощни огледала, за да може всеки елемент да се разгърне до желания Потенциал.

Статията е вдъхновена от лекции на Башар на материали на Когиталност – Всичко, което Е!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top