Влак към… новото себе си!

влак
Влак паралелни реалности

Сега е времето за преоткриване, за направа на избор, за категорично решение. Имаме възможността да се синхронизираме с енергията на истинска, нова, желана от нас реалност – предстояща орбита на движение, за да приложим в действителност, осъзнато възможностите си и преначертаем пътя, като се синхронизираме с ускорената енергия. Сега сме на разделителната призма на реалностите с възможността за избор. Това е разпределителна гара с много коловози, които постепенно се раздалечават един от друг. Всяка линия, всеки влак е преживяване на различна реалност, различна вероятна версия на Земята.

Докато влаковете напускат гарата, те са близо и е възможно да се прескочи на някой от съседните. Постепенно скоростта се увеличава, коловозите се разделят и различията между паралелните реалности стават големи. Все по-трудно можем да се прехвърляме от един влак на друг.

Да направиш избор: влак на избраната паралелна реалност!

Сега е времето да се качим на влака, който желаем, за да преживеем избраната от нас самите версия на паралелната реалност. Все още можете да слезете от мястото, на което сте (влака на жертвите или вагона на тъгата), за да се прехвърлите към коловози, отнасящи ви към щастието, изобретателността, таланта, любовта или успеха. С ускоряването на енергията и раздалечаването на коловозите става все по-наложително да се изравните със скоростта на влака. При това е интересен моментът, че влаковете не спират на гара Разпределителна, а само забавят своя ход.

Това означава забавена скорост и увеличена информация (колкото по-бавно се движим, толкова по-бързо тече времето, при което приемаме повече информация). Точно като електрон, който преминава покрай ядрото на даден елемент, забавя своя ход, за да се изстреля в избраната от него орбита. Ако в началото на това забавяне на влаковете, скоростта за настигане е като леко бягане, то всеки следващ момент става необходимо да увеличаваме скоростта. В последващи етапи едва-едва ще успявате да го догоните, а в един определен момент, ако не сте на желания влак, ще видите как той изчезва в далечината. Сега е моментът да направим избор – трептенето на Земята е в зоната на гара Разпределителна.

Модулирайте своята честота на трептене – това е вашата скорост, която е нужна, за да се качите на желания влак.

Иначе ще са необходими много усилия, борба и болка, за да наваксате ускорението на влака-реалност или ще го изпуснете – при това завинаги. Нужно е да модулирате собствената си честота, която се явява вашата скорост и така да изравните вибрациите си с тези на влака-желана реалност. Ако желаете щастието и търсенето с посока на отдаденост към Всичко, което Е, то е нужно и да се отдадете на ускорението. Не е възможно с мързел, оставени по течението, да постигнем това. Необходима е концентрация, скорост, за да се присъедините към групите във влака на Отдадеността. В него са вагоните на Любовта, Творенето, Приемането и Честността.

За да се ускорите с необходимата скорост е нужно да имате ясна, осъзната представа за желанията си. Да действате с убеденост относно Избора, който правите – посока навън или посока навътре. Да се доверите смело на информацията от когиталността чрез медитации, регресии, утвърждения, сънища и т.н., с което да пренастроите себе си за работа в нова скорост по желания от вас начин.

Практическо действие за избор или спирачка?

Придържането към мечти или неща, които ви носят вдъхновение, но сте се въздържали от практическо действие, е спирачка. Поддали се на внушения от приятели или общество, често считате себе си за недостойни за това, което желаете. А е възможно и да не вярвате, че вдъхновеното люботворене може да ви осигури сигурност. Затова имате извинения, оправдания, парадокси…

Време е да захвърлите раницата с камъни „какво ще кажат другите“, да трансформирате честотите до желаната от вас вибрация, да пренастроите ограниченото трептене на авторитетите във вас към безкрайния Потенциал на това, което сте – Източник. При това неудържимо устремени, отдадени, защото онова, което творите, е за всеки и Всичко, което Е.
Но ако сте обсебени и завладени, то това е отново спирачка – тези състояния филтрират вътрешната ви страст да люботворите. Тази филтрация може да ви обезкуражи или спъне и никога да не достигнете до нужното ускорение и предпочитаните вибрации, за да се качите на желания влак. Отдайте се на уникалната си способност да сте търсачи на свободата, за да направите желания Избор.

Да поддържаш посоката на влака!

Необходимо е да поддържате темпото непрекъснато, за да може вдъхновението да премине през мембраната на полярността. Доверете се на информационното поле, защото то знае какво ще е от най-голяма полза. Използвайте всички инструменти, за да получите резултат: позволете си положителен поглед, прибавете знаци или символи, направете си мандали, придружете ги с музика, направете всичко, което ви се подсказва от Потенциала.

Няма методики и авторитети – черпите от себе си – Източникът, за да извисите себе си – холограмата. При това първо правя, после мисля! Така ще е много по-лесно да следите кога излизате от желания път. Стъпка по стъпка ускорявате себе си до желаната вибрация, за да достигнете влака на ускорената енергия на отдадеността към Всичко, което Е. И тогава откривате, че вие… карате влака.

Защото сте и Източникът, и Пътят, и Животът, направили Избор да преживеете… новата променена и желана паралелна реалност!

Посланието на Арктурианците за промените на нашата планета (можете да включите субтитри от YouTube):

Източници:

енциклапедия Когиталност: Книга 1: Ти-Проявлението

Академия Когиталност – онлайн самообучение

2 мнения за “Влак към… новото себе си!”

  1. [url=https://propranolol.sbs/]buy generic inderal[/url] [url=https://amoxicillinztab.com/]buy 250 mg amoxil online[/url] [url=https://cialisdrugpharmacy.quest/]tadalafil 20mg price in india[/url] [url=https://orderdiflucan.online/]diflucan in usa[/url]

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top