ПРЕДСТАВЯНЕ И ОТЗИВИ

Екип Когиталност се състои от двама души, които работят за информацията, семинарите, книгите, сайта, филмите, рекламите, презентациите… Същевременно много хора помогнаха, помагат и оставят своя отпечатък в теория от когиталността (ТК) и нейното развитие. Много хора стигат до разкриване на потенциала и възможностите си, много хора решават да спрат пътуването към себе си и света в даден момент, много хора тепърва взимат решенията си. Затова към тях се обръщаме с …

Поклон и благодарим!

А КОИ СМЕ НИЕ ?

ivoemiivomir – създател на Теория от Когиталността и лектор в семинара „Когиталност – всичко, което Е!“. Роден през 1963г. По образование – инженер физик (завършил квантова електроника и лазерна техника в СУ “Климент Охридски”). Автор на книгите The Black Book, The White Book, елементарна Теория от Когиталнсттаобща Теория от Когиталността, Магьосникът на реалността… Издател, автор на стихове и статии, продуцент на музика, дизайнер на всичко, свързано с когиталност (корици, лога, банери, реклама…). Главно действащо лице и провокатор за създаването на филма “Когиталност – всичко, което Е!“.
По призвание – когиталист, обединител на парченца от пъзела “Когиталност”. Със собствени думи се определя така: „Не съм автор, а само писач – останалото е от Когиталността”.

Пътеката на ivomir към теория от когиталността ще откриете ТУК.

еми – изградила и подредила когиталните филми Когиталност – всичко, което Е! и Полет или пепел, както и настоящия сайт. Родена през 1989 г. Завършила психология в СУ “Климент Охридски”. Преводач, издател. Редактор и съ-участник във всички когитални книги. Изградила презентацията на семинарите Когиталност и свързаните с нея обяснителни видеа.
По призвание – когиталист, подредител на парченца от пъзела “Когиталност”.

Посоката ни – провокиране на собствения потенциал у всеки с намерение
пълна отдаденост към, на и за Всичко, което Е!

8 мнения за “ПРЕДСТАВЯНЕ И ОТЗИВИ”

 1. Костадин

  Трябва да се посети един семинар и тогава , когато го преживее да  разбереш сам за себе си кое е истина. 

 2. Готови ли сте за онлайн семинари?

   с достатъчно инструментарим за ефективно дистанционно обучние и последваща съвместна работа

  предлагам онлайн разходка /демонстрация на ключови инструменти за синхронно и асинхронно дистанционно обучение 🙂 

  0898 410301

  Ако – не , до  14-15 в Пловдив  🙂 

   

 3. Toзи семинар оставя много дълбоки следи в теб ако си готов да чуеш. Изключително богата и полезна информация да разбереш какво си, кой си  и какво искаш да направиш от себе си, защото ти си този, който твори живота си всеки момент. Да разбереш много ясно, че си част от цялото, което е в теб. Ако искаш да почувстваш силата която носиш в себе си посети семинара.

  1. Иво Начев

   Ивомире, дали пък тази теория не е очаквал света,като религия, за да се поразмърда,да се отърси от старото,да следва като пътеводна светлина и да не се ” СТРАХУВА” т.е да не МАРЗЕЛУВА да се развива пък да вземе да се вземе в ръце и да побачка малко повечее:)))),че вече енергииният преход отдавна мина и трябва да се събудим!!! УСПЕХ В ТОВА ДА ПРОБУДИТЕ МНОООГООО ЗАСПАЛИ ДУШИ!!!!

 4. Иво Начев

  Теория на Когиталността е една схема на Вселената,на Пътят,на Начина на Живот , на Щастието!!! Благодарим ви ,че ви има и ,че споделята това с всички нас!!!

 5. Весела Димитрова

  Страхотен семинар! Присъствах на събитието на 16-17.12.2017 г. в София.
  Ела, чуй и провери – това е.
  Ограничения изчезват, изискванията добиват друга форма, всеки сам си намира пътя.
  Всичко е възможно!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top