Вълнуващият свят на книгите от енциклопедия Когиталност!

Добре дошли в света на енциклопедия Когиталност, където силата на знанието се превръща в източник на вдъхновение и прозрение. “Ти-Източникът” (книга първа), “Ти-Проявлението” (книга втора) и “Ти-Животът” (книга трета) ще ви отведат на пътешествие към размисъл, осмисляне и личностно разгръщане!

Открийте своя вътрешен потенциал с “Ти-Източникът”

“Ти-Източникът” е книгата, която ви насърчава да разкриете своя вътрешен потенциал и да откриете истинската сила, която притежавате. Чрез съчетание на духовна мъдрост и практически съвети, тази книга ви предлага възможността да се свържете с вътрешния си източник на мъдрост и да постигнете хармония във взаимодействието с околната среда.

Превърнете мечтите си в реалност с “Ти-Проявлението”

“Ти-Проявлението” ви разкрива пътеката как да превърнете своите мечти от вакуумна флуктуация (потенциал) в реалност и да постигнете желаните резултати. С помощта на обяснения и инструменти за осъзнато мислене и творчество, тази книга ви насърчава да се фокусирате върху своите цели и да излъчвате това, което желаете да сътворите в своята паралелна реалност.

Осъществете посоката си с “Ти-Животът”

“Ти-Животът” е ваш водач към създаването на реалност, изпълнена със смисъл и съдържание. В тази книга ще откриете принципите на щастието, усъвършенстването на взаимодействието с Всичко, което Е, и постигането на хармония във всички аспекти на живота. Това е вашият ключ към Жив-От, изпълнен със смисъл и вдъхновение!

Промоцията, валидна до края на юли!

Нека тези книги станат вдъхновение за вашето лично, духовно и същностно разгръщане! Присъединете се към читателите, които прилагат на практика това знание, като се отварят към нови идеи, възможности и търсения!

До края на юли, при поръчка на която и да е от трите книги, ще получите подарък и нейната PDF версия! Насладете се на удобството да имате както печатно, така и електронно копие на книгите!

Добре дошли в благородния и благодарен свят на Когиталност!

🔗 За повече информация и поръчка: https://kogitalnost.net/knigi/

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top