Три когитални коледни филма за Коледа!

Празниците (които екип Когиталност от години наричаме пълници) наближават!

Освободени от ежедневието за няколко мига, може да погледните следните филми с едни нови очи. Очи на вярата, вдъхновението и преливането на енергията. Да погледнете както драмата, така и извисяването, както смеха и комедията, така и сериозността, както привидно “плоския” сюжет, така и дълбочината, която твърде често пренебрегваме в преживяването, наречено Живот!

Всеки край е ново начало. Всяко начало е избор за промяна. Преживяното не може да се повтори. Затова винаги избираме да преживяваме изборите си. Този, който търси и не се спре в своето търсене, ВИНАГИ намира онова, което търси.

12 дни до Коледа

един прост разказ за всичко, което пропускаме, преживявайки живота
Времетраене: 85 мин
Линк към филма в Замунда тук или директно в YouTube:

Когато отворим сърцето си за промяната, се разгръщаме до безкрайност и творим паралелната реалност на собствените си сърдечни избори. 2/3 от всички енергийни централи, проявяващи нашите избори, се намират в сърцето. Всеки избор е осъзнатото желание да преживеем онова, което търсим… докато го намерим…! Изминаваме пътя, докато изследваме паралелната реалност, която като Източници сме сътворили. Този безкраен стремеж да припознаваме нови и нови свои отражения се нарича Живот. Така се явяваме и Пътят, и Източникът, и Животът.

Чудото на 34-та улица

вярата в чудесата продължава – без значение от възрастта, филтрациите и убежденията
Времетраене: 100 мин
Линк към филма в Замунда тук или онлайн тук

Нека в Новата година направим своя истински избор за Промяна. Една последна Коледа, в която да преживеем себе си като Източници на една щастлива и осъзнато избрана действителност на истинско В-Заем-Действие!

В тази последна Коледа всички ние се явяваме сърцето на Промяната.

Весела Коледа и прекрасни преживявания на уникалните ви избори!

Как всеки сам твори своите избори и се явява сърцето на промяната чрез промяна на сърцето, може да видите в този филм, чрез който да припознаете и отразите себе си като Творци и Източници. Защото всеки един от нас твори отражения по свой образ и подобие, като самият той се явява отражение на отраженията, които твори… Приятно преживяване!

Последната Коледа

подаръкът Живот, изживян по нов и осъзнат начин – изгледайте филма докрай, за да преживеете посланието!

Времетраене: 103 мин
Линк към филма в Замунда тук

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top