topactualno.com : ivomir разкрива пред нас…

Адрес на статиятаhttp://www.topactualno.com/14270/ivomir-dimchev-razkriva-pred-nas-nepoznata-duhovnost-kogitalnost-video/

Ивомир Димчев разкри пред нас света на една непозната духовност, за която знаем твърде малко и която се нарича когиталност. Знанието за паралелната реалност не може да бъде преразказано. Вие сами ще изгледате видеото, защото Ивомир Димчев обяснява тази тема изключително интересно.

Кой е Ивомир Димчев?

По образование Ивомир Димчев е физик. Той написал  „Черната книга“, която е издадена в Австралия, Чехия, САЩ и на други места. Книгата е била предложена за Нобелова награда. Ивомир Димчев е автор на „Теория на когиталността“ и на „Бялата книга“. Благодарение на него, на българския пазар са издадени произведенията на Джон Кехоу, които са световни бестселъри и през 2010 г. лично Кехау идва в България, за да изнася семинари.

Ивомир Димчев говори за Теория на когиталността. Личността и научните постижения на Ивомир Димчев са свързани с Теория на когиталността. Както сам обяснява пред Преса, когиталност означава, че светът, който ни заобикаля е мисловност – той произхожда от мисловността и е продукт на същата тази мисловност. Това не е нашата лична мисловност, а мисловност в един глобален план.

Става дума за  най-глобалната информация, чрез която е изграден и нашият свят.

Цялата материя, която ние до скоро приемахме като нежива всъщност мисли – включително тревите, дърветата и кристалите. А щом мислят, следователно те излъчват енергия.

Скептичният физик Ивомир Димчев попада случайно на книгата „Подсъзнанието може всичко“  на Джон Кехоу. Когато я прочита, той много се ядосал на твърденията на нейния автор и си поставил за цел да опровергае написаното.

Предприел действия да събира информация и точно докато събирал различни факти, той останал изумен колко прав е самият Джон Кехоу.

Най-големият проблем на хората е, че ние постоянно се сравняваме с околните и се конкурираме с тях.

Щом те имат кола, значи и ние трябва да имаме кола, при това много по-хубава и скъпа от тяхната.

Но вместо да се вълнуваме от другите, по правилно е да потърсим себе си, като се запитаме ние кои сме, от какво имаме нужда и защо сме тук и сега.

Ивомир Димчев обича да си служи с цитати от Библията и от Евангелията на апостолите, защото в тях е кодирана огромна мъдрост, която очаква да бъде правилно разкодирана.

Когато човек открие своята същност, той започва да развива качества като интуиция, телепатия, връзка с по-висшите светове. Тогава разбираме и отговорността, която носим с нашето действие или бездействие.

Ивомир Димчев казва, че той не е откривател на Теорията за когиталността, а е само проводник, чрез когото по-висшите светове предават своите съобщения за едно ново и непознато за нас хората знание.

След като изгледате видеото от „Въпрос на гледна точка“ лично ще придобиете повече знания.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *