topactualno.com : ivomir разкрива пред нас…

Адрес на статиятаhttp://www.topactualno.com/14270/ivomir-dimchev-razkriva-pred-nas-nepoznata-duhovnost-kogitalnost-video/

Ивомир Димчев разкри пред нас света на една непозната духовност, за която знаем твърде малко и която се нарича когиталност. Знанието за паралелната реалност не може да бъде преразказано. Вие сами ще изгледате видеото, защото Ивомир Димчев обяснява тази тема изключително интересно.

Кой е Ивомир Димчев?

По образование Ивомир Димчев е физик. Той написал  „Черната книга“, която е издадена в Австралия, Чехия, САЩ и на други места. Книгата е била предложена за Нобелова награда. Ивомир Димчев е автор на „Теория на когиталността“ и на „Бялата книга“. Благодарение на него, на българския пазар са издадени произведенията на Джон Кехоу, които са световни бестселъри и през 2010 г. лично Кехау идва в България, за да изнася семинари.

Ивомир Димчев говори за Теория на когиталността. Личността и научните постижения на Ивомир Димчев са свързани с Теория на когиталността. Както сам обяснява пред Преса, когиталност означава, че светът, който ни заобикаля е мисловност – той произхожда от мисловността и е продукт на същата тази мисловност. Това не е нашата лична мисловност, а мисловност в един глобален план.

Става дума за  най-глобалната информация, чрез която е изграден и нашият свят.

Цялата материя, която ние до скоро приемахме като нежива всъщност мисли – включително тревите, дърветата и кристалите. А щом мислят, следователно те излъчват енергия.

Скептичният физик Ивомир Димчев попада случайно на книгата „Подсъзнанието може всичко“  на Джон Кехоу. Когато я прочита, той много се ядосал на твърденията на нейния автор и си поставил за цел да опровергае написаното.

Предприел действия да събира информация и точно докато събирал различни факти, той останал изумен колко прав е самият Джон Кехоу.

Най-големият проблем на хората е, че ние постоянно се сравняваме с околните и се конкурираме с тях.

Щом те имат кола, значи и ние трябва да имаме кола, при това много по-хубава и скъпа от тяхната.

Но вместо да се вълнуваме от другите, по правилно е да потърсим себе си, като се запитаме ние кои сме, от какво имаме нужда и защо сме тук и сега.

Ивомир Димчев обича да си служи с цитати от Библията и от Евангелията на апостолите, защото в тях е кодирана огромна мъдрост, която очаква да бъде правилно разкодирана.

Когато човек открие своята същност, той започва да развива качества като интуиция, телепатия, връзка с по-висшите светове. Тогава разбираме и отговорността, която носим с нашето действие или бездействие.

Ивомир Димчев казва, че той не е откривател на Теорията за когиталността, а е само проводник, чрез когото по-висшите светове предават своите съобщения за едно ново и непознато за нас хората знание.

След като изгледате видеото от „Въпрос на гледна точка“ лично ще придобиете повече знания.

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top