Светът – илюзия на виртуален избор…

Светът, реалността е илюзия на виртуален Избор, която е „затворена” в определена честотна граница (поле, дифракционна решетка), за да изглежда като Вселена и околен свят от материя, твърдост и… съществуване априори. Вибрационно се създава уникално реален по своята природа ефект на плътност, а специфичната честота на трептене на енергията създава усещане за защита (протонни полета).  Протонното поле работи като отразяваща повърхност за всяка честота, различна от неговата собствена. Така си създаваме усещане за взаимодействие и отделеност с всичко съществуващо…  Самото поле дава възможност за ограничаване на знанието (пълния енерго-информационен потенциал, който ВСЯКО ЕДНО проявление Е) в определена зона. Създава се илюзия за съществуване и преживяване на една и съща енергия сама в себе си…  Уникалната илюзия, която наричаме… Живот.

Всички факти в началото бяха парченца от пъзел, пръснати в необятността – разпилени, непоследователни, неподредени. Пристигащи хаотично в миговете, когато не ги търсиш и не ги очакваш… Светкавици, проблясващи в мрака, които е редно да уловиш в шепата си като светулки – да ги събереш с търпение, вдъхновение и отдаденост. Тогава, приел разпиляната хаотичност на своето незнание, с вяра в Нищото, подреждаш светлината на собствения си Живот.  (ivomir, “енциклопедия Когиталност – всичко, което Е!)

Това, което наричахме духовност и езотерика, днес е доказуема, проста и приложима практика. Знанието, което беше „заключено“, днес е достъпно за Всеки, тръгнал по пътеката на Търсенето с търпение, вдъхновение и отдаденост… Ключовете към това знание са в ръцете ни, а кодът на всеки от тях е индивидуален, уникален и неповторим – също толкова неповторим, колкото си и самият Ти! Всеки е Всичко, което Е… парченце от пъзела, подреждащо целия пъзел; искра от светлината, съдържаща цялата Светлина; ограничение в знанието, събрало цялата информация на Цялото…

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top