Споделена Медитация – Честотна Настройка Към Паралелни Реалности

Споделена медитация от Академия Когиталност – да се потопим заедно в света на енергията!

Прочетете текста няколко пъти. След това се отпуснете и оставете в дълбокото потапяне на собствените си възможности. Една възможна препоръчана музика ще откриете тук.

Настанете се удобно, освободете се от мислите за ежедневието, позволете на тялото да се отпусне, успокойте дишането. Отпуснете главата, раменете, таза, бедрата… Затворете очи и си позволете да приемете връзката с всичко, което вече съществува като холограмата, която сте, и останалите паралелни състояния.

Позволете си да видите светлинните вълни, които ви свързват с Всичко, което Е.

Намирате се в зала с огледала и наблюдавате навсякъде своите отражения, простиращи се в безкрайността, в безброй посоки… Това са състояния на различни холограми, които представлявате и са еквивалентни на вашия избор Сега. Всичко е налично и дори виртуалните отражения от мисъл, сън, вероятност или въображение са тук. Всеки образ е преживяване на версия, на състояние, на огледално отражение, на онова, което сте – някъде, някак, някога, в едновременния момент на безкрайното тук и сега на Цялото, на Потенциала, на Всичко, което Е. И тъй като всяка холограма е индивидуална и уникална по своему, тези безкрайни версии-отражения се различават от вас.

Като други хора – млади или възрастни, като камъни, растения, песъчинки, атоми… – от друго време или място, но са ваши отражения, а вие сте техни. Подобни или различни, близки или далечни, неясни или фокусирани – това сте вие. Сега се погледнете – виждате само светещия контур на вашата холограма и пулсиращото сърце на плазмената топка в главата си. Огледайте се отново – всеки образ трепти и пулсира с вашата светлина. Светлината се отразява и се връща обратно към вас – хиляди вълни, излизащи и връщащи се обратно…

Усетете вибрацията на всеки образ.

Допуснете я във вас, приемете я, слейте се с нея… Така се превръщате във всеки образ и всяко отражение трепти във вас – една неразривна безкрайна връзка от светлинни вибрации. Завихрете тази светлинна феерия в безкрайните посоки на Цялото, на вечността и я единете в себе си. В този момент се превръщате в плазмена топка. Сега сте Цялото. Сега сте разгърнатата честота на Източника, събрана в плазмената топка на това, което сте. Разгърната събраност от Всичко, което Е! Всичко, което Е – СЪМ, всичко, което СЪМ – Е, аз съм всичко, което Е. И Пътят, и Източникът, и Животът… И всички паралелни състояния, които преживявам в едновремие. Сега си пожелайте да видите определено състояние. Задайте въпрос, за да получите отговор. Отговорът е самото преживяване… Когато сте готови, отворете очи.

Тази медитация е споделена и вдъхновена от Академия Когиталност – практическото приложение на теорията и научното обяснение на практиката! 360 дни информация с приложение!

Повече за практиката медитация, с обяснения и илюстрации, ще откриете в книгите от поредицата Когиталност – Всичко, което Е!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top