проект книга “Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е!”

Срок за изпълнение на проекта (издаване на книгата): 09.09.2016г.
Необходим бюджет1790 лв. (изпълнен)

Коричната стойност на книгата е 13 лв. Всеки, който дари 5 и повече лева, ще я получи като подарък, когато книгата излезе от печат.  Благодарим ви!

Брой страници: 330

Можете да помогнете за издаването на книгата, като направите дарение ТУК

pomagalo-site-smallКакво представлява книгата?

Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е е уникално средство за развитие на човешкият потенциал, на човешките възможности. Нестандартни методи за посоката, избора и начина на мислене превръщат взаимоотношенията между проявленията в истинска магия. Светът е резултат от мисловност, която мислим и творим сами.

Всяка индивидуалност е Източник и решава какво да преживее. Това наричаме избор. Ако дадена паралелна реалност не е в синхрон и в съответствие с индивидуалната честота, на което и да е проявление, винаги има друга, която да съответства. Защото всеки е Източникът и съдържа всички честоти, но съзнателно е забравил, че е Източник, за преживее магията на собственото си Творение (реалността). Всеки вариант е еднакво вероятен, но индивидуалността (магьосникът Източник) избира коя да изследва. Няма правилна или грешна. Има избор и преживяване на този избор. Всеки е „различно отражение” на самия себе си. Изборът да преживяваш Себе си като „забравиш“, че си Източникът, е уникална възможност да изследваш безкрайните проявления на… Всичко, което Е в Себе си… (Магьосникът на реалността, ivomir)

Като безплатно допълнение към магията на това Помагало се включват още:

  • Седем кратки лекции по физика (Карло Ровелли)– постиженията на квантовата физика, представени по един завладяващ, разбираем  и достъпен начин, едно забавно и уникално четиво. Книгата за кратко време се превръща в хит за Италия и Европа.
  • Твоята сила, поднесена на тепсия (Елан) – диалог-ченълинг с извънземния ЕЛАН относно материята, желанията, вярата, избора и действието… Глобалната, различна гледна точка за възможностите на всеки и Всичко, което Е, дадена от безпристрастен, страничен наблюдател…

 

Можете да помогнете за издаването на книгата, като направите дарение ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *