проект книга “Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е!”

Срок за изпълнение на проекта (издаване на книгата): 09.09.2016г.
Необходим бюджет1790 лв. (изпълнен)

Коричната стойност на книгата е 13 лв. Всеки, който дари 5 и повече лева, ще я получи като подарък, когато книгата излезе от печат.  Благодарим ви!

Брой страници: 330

Можете да помогнете за издаването на книгата, като направите дарение ТУК

pomagalo-site-smallКакво представлява книгата?

Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е е уникално средство за развитие на човешкият потенциал, на човешките възможности. Нестандартни методи за посоката, избора и начина на мислене превръщат взаимоотношенията между проявленията в истинска магия. Светът е резултат от мисловност, която мислим и творим сами.

Всяка индивидуалност е Източник и решава какво да преживее. Това наричаме избор. Ако дадена паралелна реалност не е в синхрон и в съответствие с индивидуалната честота, на което и да е проявление, винаги има друга, която да съответства. Защото всеки е Източникът и съдържа всички честоти, но съзнателно е забравил, че е Източник, за преживее магията на собственото си Творение (реалността). Всеки вариант е еднакво вероятен, но индивидуалността (магьосникът Източник) избира коя да изследва. Няма правилна или грешна. Има избор и преживяване на този избор. Всеки е „различно отражение” на самия себе си. Изборът да преживяваш Себе си като „забравиш“, че си Източникът, е уникална възможност да изследваш безкрайните проявления на… Всичко, което Е в Себе си… (Магьосникът на реалността, ivomir)

Като безплатно допълнение към магията на това Помагало се включват още:

  • Седем кратки лекции по физика (Карло Ровелли)– постиженията на квантовата физика, представени по един завладяващ, разбираем  и достъпен начин, едно забавно и уникално четиво. Книгата за кратко време се превръща в хит за Италия и Европа.
  • Твоята сила, поднесена на тепсия (Елан) – диалог-ченълинг с извънземния ЕЛАН относно материята, желанията, вярата, избора и действието… Глобалната, различна гледна точка за възможностите на всеки и Всичко, което Е, дадена от безпристрастен, страничен наблюдател…

 

Можете да помогнете за издаването на книгата, като направите дарение ТУК

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top