плазмено кълбо

Плазменото кълбо – лечител и видеокамера…

Представете си една плазмено кълбо (като Слънцето), което се намира между ръцете ви. Затворете очи и усетете неговите вибрации, пулсации, температура, иглички по пръстите и т.н. Сега започнете да „вкарвате“ всички свои честоти, емоции, вибрации вътре в тази плазмена сфера. Поднесете двете си ръце така, както са близо една до друга, към носа си. Вдишайте жизнената енергия, слята с енергията на Източника. Вдишвайте през носа, като максимално дълго задържате въздуха в тялото, и след това издишвайте през устата. Направете 9 такива вдишвания и издишвания.

Наблюдавайте и изследвайте поведението си през целия ден, като оставите плазменото кълбо да виси над вас на около 40 см над главата. Не губете фокуса от кълбото. Каквото и да правите, да имате усещането, че плазмената сфера е там. В нея може да залагате всички свои желания, копнежи и любовта за създаването на реалността си. Единствено “условие” при това е посоката навън – с благодарност към всички и Всичко, което Е, да пожелавате хармонична реалност на взаимодействие (в-заем-действие), приемане и отдаденост.

плазмено кълбо

НАДГРАЖДАНЕ (след няколко дни приложение и  свикване с упражнението плазмено кълбо):

Плазменото кълбо е холограма (частта съдържа Цялото и цялото се съдържа в частта). Поради това и за ваше забавление може да оставите по една плазмена сфера на местата, които са важни за вас. Оставете по едно плазмено кълбо навсякъде, като не изпускате това над главата. Частта съдържа цялото и цялото се съдържа в частта, така че всяко парченце от плазмената сфера съдържа цялата сфера. Поставете сфери в стаята на шефа, на работното място на своята половинка, при родителите или при децата си… При това може да заложите задание на всички плазмени кълба да са свързани с това ваше кълбо над главата. Сега се забавлявайте, като си пожелаете да чуете или видите (след затваряне на очите) какво правят вашите деца или родители, шеф, половинка… 

Всеки ден засилвайте фокуса върху кадрите, картините или информацията, която получавате.

Докъде можете да стигнете?

Подробности за това и още много упражнения (практически, ежезневни, енергийни…) ще откриете в онлайн Академия Когиталност – самообучение за Всичко, което Е!

2 мнения за “Плазменото кълбо – лечител и видеокамера…”

  1. Бъдете благословени за всичко, което правите! Обичам ви безкрайно!!! Ще видя с какво мога да помогна!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top