Вашата обратна връзка

Безкрайно щастлив и благодарен съм за това, че най-сетне хората се събуждат и получават нужната ценна информация. Толкова съм щастлив, че помагате, разпространявате и споделяте на разбираем и роден език толкова важни и безценни неща... Благодаря ви за всичко което правите 🙂

Васил Иров

Благословени да сте, прекрасни сте, вие променихте живота на много хора, като мен към радостта от живота и начините да намираме изход от затрудненията... Благодаря ви за всичко.

Петрунка Николова

Когиталност ми каза (и ми показа), че просто трябва да се приемем напълно такива, каквито сме и да трансформираме в себе си това, което не ни харесва, с Любов, посвещавайки се на Пълно Отдаване от, към и за себе си и от, към и за Цялото – Всичко, Което Е!

Димитър Димитров

Бих желала да Ви кажа, че книгите истински ми харесват. Тези книги със сигурност ще ми помогнат да живея живота си най-накрая истински пълноценно... Вярвам, че ще помогнат на много хора да живеят щастливо сега и в бъдеще...

Гретчен Тонго, САЩ

Благодаря, че ми изпратихте да се запозная с теория от когиталността. Прегледах я и има множество интригуващи и провокативни идеи. С някои от тях съм съгласен (като силата на мислите ни), а с други не, защото няма солидни емпирични доказателства, които да ги подкрепят.

проф. Тал-Бен Шахар, Харвард

Бъдете щастливи и винаги така всеотдайни. Хората ще ви разберат.

Ясен Кордов

Изключително съм благодарен за това, което правите. Невероятна информация и знание, което ако приложим на практика, изцяло променя живота ни.

The Peaceful Man

Да сте живи и здрави още много години, за да “пръскате” знания и светлина между болагарите, а и не само!

Елена Георгиева

Благодарим Ви за това, че ни въведохте във видимото невидимо! Успех! Напред! Нагоре!

Вяра Янева

Shopping Cart
Scroll to Top