Още нещо за вдъхновението

Още нещо за вдъхновение

Мнозина от вас изпитват трудности да разберат колко проста е формулата за вдъхновението: Следвай вдъхновението с максимума от способностите си, до краен предел, без всякакви очаквания, допускания или настояване за определен краен резултат. Това е цялата формула и всичко, което е необходимо да правите. Когато изпълнявате това, се разбира, че вдъхновението е пълната конфигурация на щастието – мотивационен, действен и организиращ принцип в Живота. Щом следвате пътя на вдъхновението, синхронът в живота се проявява по начин, който позволява увеличаване и разгръщане на нови възможности за вдъхновение. Това е пълната и лесна формула. Ако я правиш по-сложна или по-дълга, добре… Но тя позволява да се развивате през целия си живот.

Нужно е да изпробвате границите на възможностите си.

Разпервате крилете на вдъхновението, пробвате се да летите… Може да не сте привикнали към това, но е въпрос на тренировки. Приемате новата честота, настройвате се към към новата енергия и в крайна сметка – променяте като с магическа пръчка физическата реалност. Няма значение как се проявяват нещата в реалността – идеята е да осъзнаете факта, че принципно сами творите реалността си – проявявате и движите хора, предмети, сгради и планини чрез силата на своите убеждения, на своя ум, на логиката и емоциите.

Вие сте Източници на всичко, което Е. Това е и начинът да преживявате реалността. Докато изследвате реалността чрез взаимодействието си с околната среда, я преживявате. И не е нужно да търсите вдъхновението, да моделирате нови методи, за да „достигнете“ до него. Всеки е и изследователя, и околната среда, и преживяването. А те вкупом са…вдъхновението да сте единена част от всичко, което Е. Вие сте отговорността да сте самото вдъхновение.

Но не може да преживявате нещо, преди първо да сте достигнали до нивото на неговата вибрация.

Избирате да следвате вдъхновението и … да сте самото вдъхновение. Тогава сте на неговата честота. Това означава, че когато спазвате формулата за следване на вдъхновението, може да се уповавате на въображението, защото то е свързано с индивидуалната и уникална честота на трептене, която осигурява възможността да си позволите разгръщане на вдъхновението. Въображението е връзката между физическия ти ум и Източника. И така, щом следвате вдъхновението и търсите друга техника или ритуал, който вярвате, че е необходим за вас, въображението ви води, за да си осигурите позволение от себе си. Леко парадоксално, но това правите. Затваряте въображението и търсите вдъхновението. Точно обратното е нужно: Следвайте вдъхновението и разгърнете въображението…

Околната среда (от името на Източника) никога не престава да излъчва идеи и информация. Вие преставате да слушате.

Статията е вдъхновена от енциклопедия Когиталност-Всичко, което Е! и ченълинги на Башар.

то

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top