онлайн семинар Когиталност 25-26 юни 2016!

ОНЛАЙН Семинар Когиталност – всичко, което  Е!
на 25-26.06.2016. от 9,30 до 19,30ч.

Имате възможността да участвате онлайн с дарение в семинара Когиталност – всичко, което Е! Може да се включите в семинара онлайн и да го гледате на живо чрез представените видео прозорци (отворени и общодостъпни са, дарението е според собственото желание на всеки и може да се извърши с регистрация в посочената по-долу форма).

ВАЖНО: излъчването на живо не е достъпно за Германия!

ПРОГРАМА на семинара ще видите под формата за регистрация. Дарението Ви ще бъде вложено в проекта "Книги от Когиталността". Ако желаете да дарите сума, различна от посочените, може да го направите чрез заявка на комбинация от тях : 

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА:

 ДЕН 1.  Теория с приложение

Информация, Енергия, „Материя“ и Мисъл…

Илюзорна същност на сетивата и материята. Що е когиталност и енергия. Парадокси на време-пространството. Защо и как всичко се случва „единствено в нашите глави“? Как и защо можем да творим света, в който ЖЕЛАЕМ да живеем? 

ДНК – код на безграничните възможности…Вълнова генетика и поле на Егото.
Етимология и въздействие на думите върху ДНК.

Що е емоция? Дендритогенеза.

Медитация за активиране на ДНК. 

Вибрационно въздействие върху ДНК структурите с цел отключване на творческите и интуитивни възможности, креативния поток, премахване на стреса и съмненията, подмладяване.

Сънищата… 

Как да запомняме сънищата си и да тълкуваме посланията? С какво ни помага това? Как да сънуваме осъзнато и да се връщаме в сънищата си, за да люботворим „ежедневието“ си…? Защо са ни необходими индивидуални речници на сънищата, какво представляват те…? 

 ДЕН 2. Практика, смесена с обяснения

Що е Его? 

Егото представлява ментално защитно поле, върху която „наслагваме“ своите филтри(мироглед, базиран на опитност). Влияние на филтрите върху собствения ни потенциал и знание… Принципи на овладяване на филтрите.  

Медитация за третото око (гърлено пеене) –
осъзнаване и преживяване на понятието Болъгар (да пребъдеш)

Епифизата (третото око) – ключ към необятните възможности 

Практически упражнения за получаване на информация от когиталността, активиране на кундалини, лечителски и „паранормални“ възможности… 


Паралелни реалности и футуро-ретроспективна методика (регресия) –
практическо приложение по време на семинара…
 

За ретроспективна медитация се говори още в древните практики на йога. Днес този метод е по-известен като регресия или регресионна терапия („терапия на миналите животи“), която официално е призната за наука. Способност за навлизане в “нулевата точка” и получаване на информация в “минали” и “бъдещи” прераждания дава наименованието “футуро-ретроспективна” методика… 

Важно: Поради личния характер на самите регресии те няма да се предават онлайн. 

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top