О-Предел-Е-Ние: Възнесение, извисяване

Както подсказва и етимологоията на думата, определението е нещо, с което на Цялата кръговратност (О) слагаме ограничение (Предел) в енергията (Е) наша (Ние).

В поредица от статии в сайта ще разглеждаме различни форми на О-Предел-Е-Ние, за да се провокираме по пътеката на осветяване и осъзнаване на собствените си убеждения, граници и… определения!

Започваме с думата “извисяване”

Това е състояние на повишаване на индивидуалната вибрационна честота, така че да стане възможно възприемането на по-широк честотен диапазон. Казано иначе, това е да се опознава непознатото… личността да се разгръща към по-голям диаметър на индивидуалната хиперсфера. Това е посока вън от ограничението (личността, Аз-а), при което самото то придобива и усвоява нови, непознати за него досега честоти. Този процес отговаря и на пети закон за съществуването, защото точно това е и дефиниция за промяна и посока навън. Околната среда са просто отражения, които помагат на ограничението да определи какво предпочита. Те отразяват към индивида това, което е избрано (което вярва, че е истина), за да реши дали да поддържа съответното убеждение или да го промени при следващо взаимодействие, избор или решение!

Посоката навън ни определя като отдадени, люботворящи и мислещи същества.

Затова да се разгърнем, като си припомним състоянието заедно – Заедно за 1!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top