О-Предел-Е-Ние: Сълзи

Както подсказва и етимологоията на думата, определението е нещо, с което на Цялата кръговратност (О) слагаме ограничение (Предел) в енергията (Е) наша (Ние).

В поредица от статии в сайта разглеждаме различни форми на О-Предел-Е-Ние, за да се провокираме по пътеката на осветяване и осъзнаване на собствените си убеждения, граници и… определения!

Сълзи

Когато ограничението се придържа към отрицателни убеждения, то е нужно да създаде химически компонент в своето тяло (филтър), който да съответства на това убеждение на „материално“ ниво и по този начин да го адаптира към околната среда. Когато най-накрая се освобождава от отрицателни, ограничаващи убеждения, е необходимо да се „измият“ (изчистят, пречистят) тези филтри от тялото. Водата в тялото (припомнете си, че водата има памет!) съхранява честотите на тези компоненти и чрез нея може да се извърши този процес. Това са сълзите на облекчение, сълзи на освобождаване, сълзи на радост. Така тази реакция е благоприятна, защото чрез нея се „измива“ отрицателният химикал от тялото, който е отражение на убежденията, към които се е придържало ограничението. Сълзите освобождават именно тези убеждения!

Това води и до промяна – липса на ограничаващи убеждения и едно по-задълбочено разбиране на процесите в житейския план. А това е и пътеката към щастието: Щастието е избор на състояние, независимо дали това, което сме пожелали да се случи, се е проявило или не!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top