нов епизод

Новият Епизод от “Заедно за 1: Сезон 2”

С удоволствие обявяваме, че чаканият нов епизод от поредицата “Заедно за 1: Сезон 2” вече е наличен в YouTube! 🚀

Вярваме, че този епизод: “Парадокси на съществуването: Реалност или Действителност ще ви поднесе моменти на вдъхновение, размисъл и прозрение!

В новия епизод ще изследваме темата за разгръщане на потенциала си и създаване на собствената си реалност. Ще научим как да преодолеем вътрешните си ограничения и как да се свържем с най-дълбоките си желания. Със сигурност този епизод ще ни насърчи да поемем повече крачки и да вярваме в потенциала си да променим света около нас!

Приемете тази възможност да се потопите в уникалния свят на философията и мисленето, който “Заедно за 1: Сезон 2” ви предлага. Имайте предвид, че нашият уебсайт вече има нов раздел, където можете да гледате всички предишни епизоди и да споделяте вашите мисли и впечатления.

📢 Споделете новината с вашите приятели и близки и се включете в дискусиите в социалните мрежи с хаштаг #ЗаедноЗа1. Нека се вдъхновяваме Заедно за 1!

С нетърпение очакваме да ви видим и да споделяме вдъхновяващите моменти от новия епизод. Приключението продължава!

Гледайте уникалния нов епизод в YouTube или се включете в приключението на Академия Когиталност, където теорията става практика!

1 мнение за “Новият Епизод от “Заедно за 1: Сезон 2””

  1. Анна Янчева

    Много интересно, винаги съм приемала, че “реалност” и “действителност” са синоними, че са едно и също. Малко размисъл обаче и разбираш, че те всъщност имат абсолютно противоположни посоки. Смятам, че тотално сме отписали от ежедневието си размишлението за същността на нещата, включвайки в това число и себе си, разбира се. А примерът на Иво с комплимента към хубавата жена ми беше като “де жа ву”, защото това лято, в Щатите, видях как напълно непознати хора те поздравяват, казват си, че изглеждат добре, питат как е денят ти и пр. И приемат, че човекът насреща пита добронамерено, не търсят умисъл. Кое е различното у нас? Защо ние не си вярваме? Благодаря отново на целия екип, сътворил поредния интересен и полезен епизод!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top