ментална тренировка

Нищо. Фибоначи. Телепортация.

В предишната част разгледахме основната идея за Нищото, числата на Фибоначи, основните фактори на съществуване и значимостта на гравитацията. В тази статия ще продължим развитието на темата, като изследваме вибрационната природа на материята.

Самото пространство-време е вибрационна структура. Движението са явява следствие на честотата. За да има „движение“, е необходима да се промени променливата на местоположението (пространствено-времева характеристика) на обекта, тоест неговата честота. Местоположението не е място, в което обектът „съществува“, а е свойство на обекта в неговото индивидуално честотно пространство-време.

Един и същ обект „тук“ и „там“, са всъщност два различни обекта, поради промяната на пространствено-времевите им характеристики.

Разликата е в променливите на местоположението в общото енергийно уравнение на този така наречен обект. Под общо енергийно уравнение на обекта се разбира неговото развитие, движение или промяна.

Пример:

Вземате плоска равна маса, не по-малка от два метра, и медна топка, не повече от 8 см в диаметър. Поставяте я в единия край на масата (позиция А). Чрез акустичен или електромагнитен метод предизвикайте вибрации на топката. Измерете прецизно тези вибрации. Те включват и пространствено-времевата честота. След това преместете топката в другия край на масата (позиция В) и повторете измерването. Разликата между честотите на позиция А и В е разликата в пространствено-времевата честота на двата обекта. Тогава ако топката в позиция А по акустичен или електромагнитен начин се бомбардира с вибрационната честота на позиция В, топката или ще изчезне от позиция А и ще се появи моментално в позиция В, или най-малко ще се изтърколи по масата и ще застане в позиция В. (телепортация)

Така, вместо да се чертае карта на Вселената, може да се изработи карта на вибрационната матрица (решетка на реалността), която е резултат от идеята за реалност.

Като на географска карта, вместо ширина и дължина, се нанасят вибрационните координати местоположенията. Ако даден елемент се “изолира” в плазмено кълбо (електромагнитна гравитационна сфера), той може да се „откачи“ от конкретна реалност и да му се зададат вибрационните координати на местоположението, в което желаете да сте. Тогава изчезвате от едното място и се проявявате в желаното. Това е и принципът на телепортация!

Същото се случва и когато работите с ментални структури

„Викате“ си плазмено кълбо над главата, разширявате го, влизате в него и си пожелавате произволна дестинация. Това може да е исторически кадър от миналото, непознат кадър от бъдещето, планета, на която не сте били и т.н. Този принцип ви позволява и да се смалите до размер на атома или клетката, за да изследвате как работи вашият организъм (холограмата ви), или какво се случва в един метал, когато протича ток по него. Това е телепортация с огромни възможности. Когато се тества това упражнение практически, се осъзнават много от принципите във Вселената, изчезва страха от реалността или предизвикателствата на Живота, елименерат се дефиниции, утвърждения и ограничения, които „пречат“ на разгръщането ни до Всичко, което Е!

Статията е вдъхновена от книгите на енциклопедия Когиталност и задълбоченото приложение в Онлайн Академия Когиталност. Прочитането на текста 9 пъти води до неговото осъзнаване, усвояване и предизвикателство към приложение!

1 мнение за “Нищо. Фибоначи. Телепортация.”

 1. Hristo Georgiev

  Когиталност що е то
  Времето
  Пространството
  Са философски категории
  А не вибрационна структура
  В пространството и времето
  Можем да разглеждаме
  Вибрации на Материята
  В нейните три форми
  В зависимост колко
  Далече и за колко
  Време искаме да се придвижим
  Използваме една от трите и форми
  Кои са те ?

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top