Когиталност: Откъде да започнем?

В тази статия ще отговорим на едни от най-задължителните и търсените въпроси, които настоящи и новопристигащи последователи на Когиталност си задават: “Откъде да започна?”

Позволете ни да ви отговорим, като ви пренесем в света на науката, теорията, практиката, езотериката и философията Когиталност – Всичко, което Е!

Като истински търсач на знания и прозрения за себе си и света, изразявате интерес към материалите на Когиталност, като търсите начина да ги приложите в Живота. Затова нека ви помогнем да организирате приоритетите си и да посочим пътя към вашия истински потенциал:

Книги Когиталност

Препоръчителната първа стъпка е да се потопите в поредицата от книги енциклопедия Когиталност: “Ти-Източникът”, “Ти-Проявлението” и “Ти-Животът”. Тези извори на мъдрост ще ви отведат на уникално пътешествие към откриване на вашия вътрешен свят и разбиране на принципи, валидни за цялата Вселена. В тези страниците ще откриете информация, светеща като звезда в безкрайността на нощния небосклон. За да Сте…

Онлайн Академия

Ако жаждата ви за знание е неутолима и търсите по-дълбоко и интензивно потапяне в информацията, Онлайн Академия Когиталност е вашето призвание! Тук ще се откриете в магията на обученията и ресурсите, които ще ви насочат към разкриването на вашия истински потенциал. Направете стъпка към програмата и се подгответе да се потопите в удивителните предложения и материали, които ще променят начина, по който виждате света.

Семинари

Накрая е добре да си спомним и за магията на семинарите Когиталност! Срещнете се “лице в лице” с отраженията на самите себе си, които ще ви превърнат в ученик и учител едновременно. В тези интензивни събития ще откриете нови хоризонти на мисленето и живота си. А това ви тласка към ново осъзнаване и разгръщане!

Когиталност не е проект, методика, суха наука или необяснима езотерика! Когиталност си самият ти – Източникът на цялата си паралелна реалност!

Ако сте готови да сътворите своя живот осъзнато и осмислено, се присъединете към нас в това уникално пътешествие към разгръщане и откриване на истинското същностно “аз”!

2 мнения за “Когиталност: Откъде да започнем?”

  1. Запознах се с Когиталност през 2014 когато се включих с любопитството на незнаещия. Живея в чужбина, и моето пътуване до България съвпадна с датите от семинара….беше уникално преживяване, неповторимо и остана в моя живот завинаги… Аз ползвам онлайн обучението като метод на учене и предимствата са много, защото следвам моя ритъм на учене, в процеса съм учене постоянно и всеки път преоткривам моя вътрешен мир отново и отново. Ученето за мене е процес на вътрешна трансформация, тя не е кариера а вътрешно обогатяване и това при мене се случва постоянно. Наблюдавам моите промени в общуването си с другите, в промяна на моите професионални умения като психолог консултант. Аз отдавам на всеки един клиент частица от моите знания за да правим света по добро място за живот.
    Благодаря ви Еми и Иво за пътя, който открихте пред мен, а останалото е моята вътрешна работа. Вие сте моите учители. Поклон и Благодаря!

    1. Поклон и благодарим! Щастливи сме за вдъхновението, хармонията и смисъла, които откриваш чрез Когиталност!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top