Книги Когиталност

Поредица енциклопедия Когиталност - Всичко, което Е!

Eнциклопедия Когиталност представя сензационната, невидима до момента връзка между науките, ориентира и определя тяхната единност и взаимосвързаност, отваря в практически смисъл вратите за неограничен Потенциал от възможности… Чрез откритията във физиката се дава друг поглед върху психологията и медицината, пренаписва се разбирането за археологията и езотериката… Психолозите стават физици, а фантастиката става реалност на действието. Устройството и образуването на вселената и материята са илюзия в паралелните светове на измеренията, определени от възможностите на мозъка. Цялото е Ум, творящ илюзорни холограми в проявения от самите тях Живот…

Ти-Източникът

книга първа от енциклопедия Когиталност – Всичко, което Е!

Ти-Проявлението

книга втора от енциклопедия Когиталност – Всичко, което Е!

Ти-Животът

книга трета от енциклопедия Когиталност – Всичко, което Е!

01

Отражения

Тази книга припомня връзката ти с безкрайния Потенциал, с другите планети и галактики, със същностите и възможностите отвъд видимото. Необяснимото и научно-фантастичното се превръщат в реалност…

Упражнения и термини

Книга-справочник и сбор на най-работещите, трансформиращи и вдъхновяващи упражнения от Когиталността по посоката на развитие и промяна!

Още Книги от и за Когиталност

The Black Book

книга от и за Живота

The White Book

книга от и за Любовта

Позидневник

дневник за трансформация

елементарна Теория от Когиталността
Магьосникът на реалността
Неосъзнатото, ненаписано Аз
book
Книгите не са лесни. Факт е. Но ако мислиш, четеш и търсиш, тази теория ти променя живота, променя напълно предствата ти за света!
Стоян Колев
book
Уникални! Брилянтни! На всяка страница дъхът ти спира от удивлениe, правиш буквално нов и различен прочит на собственото си проявление! И сега всичко си идва на мястото! Не го пропускайте! Това е най-вълшебното нещо, което ще ви се случи – завършен вълшебник 🙂 Благодаря ви за това, че сте се посветили това Знание да достига до повече хора!
НЕЛИ НИКОЛОВА
book
Тази теория ще промени света. Наистина вярвам в това!
Желяна Стоева