Кампус Изцеление – последни промени

Актуално видео на кампуса:

Последната седмица донесе промени в и за кампус Изцеление – благодарение на всички, които дадоха своята помощ и подкрепа за ускоряването и завършването на проекта. Така бяха изградени и направени:

  • Липсващият зид към съседния двор – камък, стъкло и дърво. Включително кът за почивка до залата

    • Външната ограда на кампуса – напълно завършена, с надпис АК (Академия Когиталност) КАМПУС

  • Закупени бяха четири нови монитора за студиата (очаква се пристигането им до 10 дни) – за домашните и упражненията, които участниците в семинарите ще получават.

Отново – поклон и благодарим за взаимодействието и помощта в реализацията! Благодарение на всички, кампусът вече е факт и е на прага на своето завършване! Желаещите да се присъединят към тази идея, могат да го направят по някой от следните начини:

Дарение на компютър (необходими общо 4 броя) – не е нужно да са нови, може да дарите свой “излишен” компютър – препоръчителни минимални характеристики (по възможност) : 4 GB RAM, 2.5Ghz процесор, 250 GB ROM – на тях участниците в семинарите ще пишат домашните си, ще имат достъп до презентацията Когиталност, до обновената онлайн Академия, както и до цялата база филми, книги и аудио материали, необходими за старта на трансформацията…

Дарение на средства – за изграждане на втория зид/ограда към съседния двор, изграждане на малка каменно-бетонна пътека на второто ниво на кампуса, навес над създадения кът до залата, довършителни процеси.

Фондация Заедно за 1 :
IBAN: BG41UBBS80021031622650
BIC/SWIFT: UBBSBGSF
Банка: Обединена българска банка
Получател: Фондация Заедно за 1
Основание: Дарение кампус Изцеление

Дарение с дебитна или кредитна карта –  
ТУК


Записване в обновената Академия Когиталност:
akademia.kogitalnost.net

Поклон и Благодарим за помощта и взаимодействието!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top