История за промяна и вдъхновение чрез Когиталност

Отваряне на нови хоризонти

Всеки ден се срещаме с истории, които ни вдъхновяват и променят начина, по който възприемаме света около нас. Днес ще ви разкажем една такава история – преживяването на Калинка Донова. Това е история за нови хоризонти и разгръщане чрез вдъхновението и приложението на материалите на Когиталност като теория и практика!

История на вдъхновение и промяна

Калинка Донова сподели с нас своята преживяна история след докосването си до Когиталност.

Информацията, която давате, е огромна, и изисква време да я асимилирам, може би трябва да си взема отпуск три месеца. От близо месец слушам и гледам ваши видеа, мислите и действията ми са доста променени в една осъзнатост, която не гледах по този начин…. Всеки миг, всяко действие – мое и на хората около мен, и тези, който срещам, са в разсъждения… Много е красиво!!! Досега ме водеше Духовното, молитви, йога, Богомили, Писмата на Христос, всичко прекрасно и всичко е Път, който ме доведе до вас. Благодаря ви за това, което споделяте с нас, за един по-добър свят… Бъдете Мир, Любов и Хармония!

Калинка Донова

Разгръщане чрез Когиталност в мисли, действия и осъзнаване

Историята на Калинка е пореден пример за промените, които Когиталност провокира в начина, по който възприемаме света и себе си. Така, стъпка по стъпка, ежедневно трансформираме мислите, действията и начина, по който се отнасяме към Живота. Сега е моментът да се вдъхновим от тази история, като се запитаме как можем да използваме възможностите на Когиталност, за да променим собствената си реалност!

Споделени преживявания, които въздействат дълбоко

Такива споделени истории ни провокират да продължаваме да разгръщаме теорията и практиката на Когиталност. Всяка история, всеки момент на промяна и прозрение е от значение и има въздействие върху нас и света, в който живеем. Нека се вдъхновяваме взаимно и да създаваме ежедневно един нов, различен, благороден и благодарен свят!

Това е са само част от богатството, което ни предлага Когиталност. Ако и вие желаете да откриете нови хоризонти и да промените своя живот, сега е време да се потопите в света на възможностите, като да започнете своето пътешествие към разгръщане и промяна!

Оставете историята си да бъде вдъхновение за други хора и нека заедно построим един благороден и благодарен свят!


Ако желаете да споделите и вие своите преживявания, моля пишете ни имейла kogitalnost@kogitalnost.net

Материали Когиталност:

Книги – разгръщане чрез енциклопедия Когиталност

Семинари – взаимодействие за благороден и благодарен свят

Онлайн Академия – пътеката на истинската трансформация

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top