Вечерни практически занятия Когиталност: “Всички парадокси могат да се помирят!”

За всички, които желаят да научат нещо повече от и за практическата част (приложението) на семинарите Когиталност – всичко, което Е! ,започват вечерни занятия "Всички парадокси могат да се помирят". От 26 април 2016г. занятията ще се провеждат всяка седмица във вторник, сряда и четвъртък от 19 до 21ч. в Академия Когиталност – София. Срещите ще представляват дискусия с житейски въпроси и въпроси по същността на теория от когиталността, зададени от участниците. Посоката е единение на наука и практика, на традиционно и нетрадиционно, на индивидуалност и споделяне в група… Вечерите ще завършват с медитация за активиране възможностите на третото око, която ще бъде водена в момента и уникална за всяко от занятията.

Условия за участие и стойност на посещението:

– присъствие в залата и участие в дискусията* ще може да вземете в случай, че сте участвали в провеждани семинари Когиталност – всичко, което Е! . Хора, които не са посещавали семинарите, няма да се допускат до упражненията. Стойността на едно посещение е 5лв., което се заплаща в самия ден на провеждане на събитието. Препоръчително е да заявите присъствието си предварително на имейл seminar@kogitalnost.com .

– присъствие онлайн е възможно в случай, че разполагате с карта за отстъпки "Когиталност" (с картата получавате достъп до всички онлайн излъчвания, включително семинари, упражнение и презентации, в срок на 2 години от закупуването на картата). Линк към всяко от предстоящите събития ще получавате по имейл автоматично. След еднократното плащане на картата всяко онлайн посещение е безплатно. Карта за отстъпки може да заявите ТУК.

 

За да участвате в дискусията на живо, е необходимо да сте си подготвили въпроси. При събиране на по-малко от 21 участника за едно занимание, срещата не се провежда, както на живо, така и онлайн. Необходимо е да заявите участието си предварително на имейл seminar@kogitalnost.com . 

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top