Епизод 3 от “Заедно за 1: Сезон 2”

Епизод 3 от поредицата Заедно за 1 (сезон 2): Въпроси и Отговори: “Мислете, Вибрирайте, Съществувайте с Посока Навън! вярваме, че ще ви поднесе моменти на вдъхновение, вникване дълбоко в принципите на съществуване и осъзнаване на много от нещата, които до този миг не сте подозирали!

В този епизод ще откриете отговори на най-задаваните, търсени и изследвани въпроси, които ежедневно ни вдъхновяват или терзаят. Ще откриете част от себе си, припозната чрез многобройните отражения “Аз-съм” от Всичко, което Е! С прелестта на тези отражения ще се потопим в мистерията на съществуването. Гледайте с нас и открийте неизвестните аспекти на самите себе си!

Приемете тази възможност да се потопите в уникалния свят на философията и мисленето, който “Заедно за 1: Сезон 2” ви предлага. Имайте предвид, че нашият уебсайт вече има нов раздел, където можете да гледате всички предишни епизоди и да споделяте вашите мисли и впечатления.

📢 Споделете новината с вашите приятели и близки и се включете в дискусиите в социалните мрежи с хаштаг #ЗаедноЗа1. Нека се вдъхновяваме Заедно за 1!

Приключението продължава!

Гледайте уникалния нов епизод в YouTube или се включете в приключението на Академия Когиталност, където теорията става практика!

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top