Енергийно Лечение

Всяко такова лечение представлява процес, при който така нареченият лечител излъчва честотна вибрация в своето енергийно поле, което отразява и представлява широкоспектърен диапазон на излекувано състояние. Лицето, което търси лечение, избира дали да се синхронизира с тази честота, за да се излекува само. Няма индивид, който директно да излекува някой друг. Лечителят предоставя възможността на болния да се синхронизира с тази честота, за да разгърне честотата си до постигне здравословно състояние, ако избере да го направи. Необходимо е съобразяване с филтрацията на системите от убеждения и вярвания на болния. Ето защо никой не може да излекува, който и да е, директно. Всеки лечител се стреми да убеди пациента, че може да се излекува сам, като се освободи от системите от убеждения, които го придържат в болестно състояние и му пречат да бъде в естественото си състояние. Когато един лечител излъчи тази вибрация към някого, който е помолил за тази вибрация, за да бъде излекуван, той не знае нищо за този човек и за неговите намерения и филтри. Понякога се случва човек да отива при лечител, само за да докаже, че не може да бъде излекуван. И такъв човек си тръгва от лечителя с този резултат. Но дори и в този случай, лечителят е дал точно това, за което е бил помолен – възможност да се докаже, че индивидът не може да бъде излекуван.

Щом дадена личност е излъчила вибрацията за здраве, тогава на пациента е предоставена една вероятност,

която предоставя възможността за синхронизиране с нея, или отричане и неприемане на тази вероятност. Не е известен пътя на лекувания, непознати са неговите филтри и убеждения. Не е известно и какво той ще извлече от това, което му е предоставено. Ако даден урок не бъде научен при това взаимодействие, той ще бъде научен някъде другаде, по друго време и по друг начин. Лечителят дава каквото може, за да помогне, лекувания приема каквото желае.

Разбирането, че физическата реалност е продукт на индивидуалното мислене и на определени модели (филтри, логика, придадени значения) в съзнанието, които създават отражения по този образ и подобие води до извода, че всяка индивидуалност твори уникална околна среда, която сформира и една неповторима паралелна реалност, валидна само за това ограничение и неговият модел от убеждения. Тоест, никой никого не лекува и не може да му влияе енергийно. Предоставя се просто по-разгърнат честотен диапазон от този на лекувания. В крайна сметка лекувания си въздейства сам – той или приема или отказва този честотен диапазон.

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top