Екип

Що е Когиталност и каква е идеята на екипа?

От „лудостно-нелогична“ теория за единици до нова ера на единение между древна мъдрост и съвременна наука – това е Когиталност! Една теория и практика в процес на формиране на екип, ангажиран с разгръщане и разпространение на тази вдъхновяваща нова визия за света. Същината на Когиталността е синтезът на мистичното и рационалното, създаващ връзка между науката и езотериката, отваряйки врати към революционно ново разбиране на реалността!

Място в екипа има за всеки, дръзнал да направи избора на тази промяна!

Дейности в Екип Когиталност

Следват деветте дейности (или роли) в екип Когиталност, всяка от които се явява ключ в общата ни посока – единяване и разгръщане на знанията и възможностите до всички!

 1. Създаване на публикации в социалните мрежи на Когиталност: Създаване на ежедневни постове, свързани с Когиталност като теория и практика, използвайки информация от сайта, книги и Академия Когиталност. Тази роля включва създаването на кратки текстове и подходящи изображения, които следват стила на Когиталност. (Използват се автоматизиращи програми и инструменти, чрез които съответните постове и съдържания се настройват предварително във възможно за вас време)
  Актуални социални мрежиФейсбук страница и групаИнстаграм профил
  Туитър профил
 2. Разпространение на публикациите и поддръжка на социалните профили: Споделяне на създадените постове в социални групи, сред приятели и чрез публични и лични съобщения, за да помогнете за разпространението на принципите и информацията в Когиталност. В тази роля се включва и своевременното поддържане на “комуникация” с членовете на страницата и групата, както и отговори на лични съобщения, които се задават.
 3. Търсене и установяване на контакти: Тази роля изисква активно търсене на потенциални партньорства с лектори, теоретици и практици (както в България, така и в чужбина), за да създадем взаимодействие и приемственост на знанията и възможностите. Тук се търси взаимност чрез размяна и разпространение на материали (книги, онлайн обучения и т.н.).
 4. Техническа поддръжка на сайтове: Роля-отговорност за подобряването/оптимизация на функционалността, подредбата и дизайна на уебсайтове kogitalnost.net и akademia.kogitalnost.net, за да бъдат възможно най-достъпни и удобни за посетителите. Това включва също SEO оптимизация на съдържанията.
 5. Поддръжка на YouTube канала Cogitality: Тази роля изисква подобряване (и превод) на описанията на съществуващите видеа, създаване на нови обложки за видеата и съставяне на нови компилации от налични видеоматериали, за да се подсили визуалното присъствие на Когиталност в YouTube, като каналът добие напълно двуезичен облик (български и английски).
 6. Отговори на технически въпроси: Тази роля включва отговори на технически въпроси, получени по имейл (към сайта и онлайн магазина kogitalnost.net, към Онлайн Академията akademia.kogitalnost.net) и в социалните мрежи Когиталност (Фейсбук, Инстаграм), както и сортиране (отбелязване и даване на информация) на по-задълбочени въпроси за консултации, срещи, семинари и други.
 7. Разпространение на книгите от енциклопедия Когиталност: Промотиране на книгите от енциклопедия Когиталност (като разпространител онлайн или във физически книжарници – подробности тук).
 8. Организиране на семинари Когиталност: Управление и организиране на семинари на Когиталност при следните Условия за Организатори.
 9. Разпространение на Академия Когиталност: Промотиране и разпространение на Академия Когиталност (подробности тук).

Всяка от тези роли е отделна и предназначена за отделен човек. При това по всяка една от дейностите могат да се включат и повече хора! Важно е да се знае, че всяка от тези роли може да претърпи съответните трансформации и доизграждане спрямо вашите идеи, виждания и възможности!Екип Когиталност цени разнообразието на талантите и творчеството, чрез които всеки един от нас допринася по уникален начин за творенето в обща посока на един осъзнат, благороден и благодарен свят! Свят, в който липсва конкуренция, а всеки един допълва всички с благодарност към всеки друг! Няма нужда един човек да прави всичко – всички ние допринасяме за целостта със своите уникални способности и знания!

Преводи и глобално разпространение на информацията

В глобален план, всички тези дейности (чрез съответните преводи) се явяват мост към нова държава, нова култура, нов човек, нова същност! Преводът и разпространението на информацията от Когиталност е отговорност, отваряща вратите към световна общност на любопитни (питам с любов!) и търсачи, единени в общата жажда за разбиране и промяна!

Тази глобална комуникация е възможност да създадем свят, където знанието е достъпно за всеки, независимо от езика, който говори. Това е и нашата покана към вас и към цялата паралелна реалност – да вземем участие в създаването на един различен свят, отдаден към развитието, приемането и излизането извън рамките!

Възнаграждения и Възможности за развитие

Финансово възнаграждение – вече известната форма на признание за усилията, които планирате да вложите в своята роля в екип Когиталност. Тъй като всеки от нас е създател на своята реалност, е необходимо да изберете някоя от предложените дейности – какво точно желаете да правите в екипа (каква роля) и какво е съответното възнаграждение, което бихте желали да получите? (моля запишете в графата по-долу!)

Достъп до семинарите и онлайн Академия Когиталност – друга алтернативна възможност за „заплащане“, при която ще можете да се включите директно, да преживеете енергията на Когиталност “на живо”, като се срещате с други хора, които също са се отправили в посоката на разгръщане и развитие! (Достъпът до семинарите и до Онлайн Академията ще е безплатен и активен, докато сте част от екип Когиталност!)

Достъп до индивидуални консултации – това е още един алтернативен вариант, при който получавате възможността за безплатни лични консултации, които се явяват насока в пътеката на разгръщане и промяна!

Добре Дошли!

Когиталността е пътешествие – едно откривателско пътуване към знание, разгръщане и прозрения! Експедиция във вселената на знанието, проникваща в най-непроучените граници на ума, осветяваща тайните на живота с лъчите на прозрението! А сега имате и поканата да се присъедините – Тук и Сега!

Така, ако сте любознателни умове, търсещи по-дълбоко разбиране или имате знания и опит, които желаете да споделите; ако желаете да разширите своите граници, то заповядайте в екипа на теорията и практиката Когиталност!

Вие не просто сте добре дошли, вие сте желани! Защото всеки от вас носи уникален принос и има също толкова уникално място в тази епическа промяна на човешкото знание и развитие! Основата ви е осигурена, а заедно можем да създадем една истински нова посока на отдаденост навън, където знанието е достъпно, разбираемо и приложимо от всички!

Включването към екипа е най-прекият път за достигане и разгръщане на възможностите, които ви предоставя Когиталност! Да сте част от този екип е възможност и признание, което единици са си позволявали до този момент! Сега е вашето място и време да направите Избора!

Добре дошли в екип Когиталност!

Присъедини се!

В коя дейност желаете да се включите? *
Shopping Cart
Scroll to Top