Да следваш вдъхновението

В-дъх-нов-Е-ние.

Когато говорим за вдъхновение, го следвайте по най-добрия начин. Каквото и да правите, приемете, че изследвате ситуация, от която да се извлече полза. Защото забравяте втората половина на формулата за вдъхновението. Следвай вдъхновението всеки миг, с всички възможности, докато можеш да вървиш напред. След това действай спрямо следващото вдъхновение, с абсолютно нула допускане, очакване или настояване за това какъв да е крайният резултат. Това е формулата.


Защото не знаеш причината, поради която си привлечен от вдъхновението – това може да не е с цел постигане на резултата, който ти си представяш. Може да не отидеш там, където желаеш, а там, където да решиш по-лесно задачата.
Никога не допускай, че знаеш докъде води вдъхновението, защото логиката не притежава способността да знае как ще се случи дадено нещо. Ограничението знае какво се случва в даден момент и какво преживява Сега. Затова е важно да е фокусирано в настоящето, защото тогава ще позволи на живота да се разгърне по най-синхроничен начин и резултатите не са задължително това, което е очаквано. Самите резултати служат за изходни позиции към все по-големи постижения и проявления на удоволствието и вдъхновението. Това е просто физика…

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top