семинари Когиталност през ноември и декември

Това са предстоящите семинари Когиталност – Всичко, което Е! през ноември и декември:

  • 11-12 ноември във Варна, хотел Аква – подробности вижте ТУК
  • 2-3 декември в Плевен – хотел Сити – подробности ТУК
  • 16-17 декември в София – зала Когиталност – подробности ТУК

Ето и основните опорни точки (програмата) на семинара:

ДЕН 1. – ТЕОРИЯТА
с приложение или какъв е смисълът от този семинар…

КОГИТАЛНОСТТА – що е то?

ОТКРИТИЯТА на науката по посока на енергийното изграждане на света.

НИЩОТО И НУЛЕВАТА ТОЧКА – идеи на философията или приложима реалност? Принцип на полярностите. Триединната енергия като основа на съществуването. Фракталите и холограмите – повторяема база, осъществяваща Живота…

ВРЕМЕ-ПРОСТРАНСТВОТО – илюзия, парадокс и реалност… Защо пътуването в пространството е и пътуване във времето…? Що е енергия и информация и как да ги преобразуваме?

ДНК ИНФОРМАЦИЯТА – открития, доказателства и практическа промяна на нейното задание. Дифракционни решетки и проявления – как да променяме енергийната (вибрационна, дифракционна) причина, за да имаме различно следствие за всяко проявление в живота си?

ИЗБОРЪТ НА ПОСОКАТА – ключ към потенциала на Всичко, което Е! Пълната отдаденост към, на и за Всичко, което Е, реализира портал в потока на енерго-информационния Потенциал, сътворявайки неизчерпаема постоянна връзка между Източник и Проявление (личност)…

 

ДЕН 2. – ПРАКТИКАТА
или проверка на теорията чрез практическо действие

ХАРМОНИЯТА с Всичко, което Е – осъзнат избор за предизвикване на резонанс между дифракционните решетките, сътворяващи холограмата (тялото, света, реалността, всяко събитие и ситуация…)

ЕНЕРГИЙНИЯТ СВЯТ – изначално наличен достъп, който всеки може да осъществи. Навлизане в света на енергията, задаване на всякакъв вид въпроси и получаване на отговори. Епифизата – посредник и приемник на информация от Потенциала.

ПРЕРАЖДАНИЯТА – паралелни реалности, сътворени от осъзнат избор СЕГА. Пластичност и възможности за мигновена ПРОМЯНА на миналото и бъдещето. Теоретична и практическа проверка, че кармата е плод единствено и само на ИЗБОРА!

***

Това, което наричахме духовност и езотерика, днес е доказуема, проста и приложима практика. Знанието, което беше „заключено“, днес е достъпно за Всеки, тръгнал по пътеката на Търсенето с търпение, вдъхновение и отдаденост… Ключовете към това знание са в ръцете ни, а кодът на всеки от тях е индивидуален, уникален и неповторим – също толкова неповторим, колкото си и самият Ти! Всеки е Всичко, което Е… парченце от пъзела, подреждащо целия пъзел; искра от светлината, съдържаща цялата Светлина; ограничение в знанието, събрало цялата информация на Цялото…

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top