Безплатни книги в метрото през август!

Преминаха първите дни от лятната кампания "Безплатна книга в метрото"! През месец август очаквайте всяка сутрин книги от различни жанрове (криминални, исторически…) на входовете на метростанции Европейски съюз, Джеймс Баучер и новооткритата станция Витоша (на 200м от Академия Когиталност).

Заедно с книгата всеки получава и уникалната листовка Когиталност – предизвикателство за търсачи, съдържанието на която може да прочетете в следващите редове:

Писва ли ви от клюки, криминалета и злободневно ежедневие?
Като противовес на тази книга, която получихте подарък току-що, ви предлагаме да се потопите в енергийния свят… Бе, я, майната му, да карам направо…

Парадоксално е, че от едно и също събитие логиката, тази защитна решетка на Егото, може да създаде и ада и рая. Смятате, че не е така? Че логиката не е решетка? Далеч сте от истината… Ето ви пример: Здрасти бе, кретен! Голяма част от вас, които четат това, осъзнават, че при чуването на подобно обръщение най-напред ще се запитат „Тоя към кого ли се обръща“ и ще се огледат. Ако не видят никой около себе си, ще се ядосат: „Значи на мен ми го казва!!! Ти за къв се мислиш, бе!“ и т.н. А на колко от вас ще им хрумне да благодарят? (Ей сега вече сте ми теглили една дълга каруцарска без запъване…Не стига, че ме обиждат, ами че и да му благодаря!!!)

Анализ: Кретен – думата идва от английски и е с корен creative – творчески. Ten – пак от английски – означава десет. Чудесно – човекът ви е поздравил, като ви се е поклонил, че сте творчески настроени на десета степен… Това е прекрасно, а не обидно… Ей – голяма съм КУЧКА – Красива, Умна, Честна, Креативна и Амбициозна. Е, по-добра реклама не могат да ви направят, нали? Логиката се обижда, защото решетките на Егото филтрират значението на думата по различен начин. Така логиката се оказва ограничение, което може да създаде и ада и рая…

АД или Рай? – ти избираш…
СЕМИНАР: Когиталност, Всичко, което Е!
Място: академия Когиталност (ул. Х. Ибсен №5, на 200 м. от метростанция Витоша)
подробности: www.kogitalnost.com

патерици за уникална помощ:
биосерия Когиталност реди – 100{a663e53959cb60fe6c179d48a93625e7a419547f237cc5fa4d67a6ca43780c34} натурална лечебна козметика, екстракти от лечебни растения, запазили силата на природата; пчелни продукти; етерични масла и билкови комбинации, съобразени с ефективния резултат за Човека, без химия и консерванти, енергийно заредена биосерия.
мехлем при РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – 13 лв. (резултат – за 2-3 дни)
мехлем при СТРИИ – 13 лв. (резултат – за 2 месеца)
мехлем при РАНИ И ИЗГАРЯНИЯ – 8 лв.
крем при ПСОРИАЗИС – 13 лв. (облекчение до 2 дни, резултат – до 2 месеца)
мехлем при ХЕМОРОИДИ – 8 лв. (резултат – за 2-3 дни)
повече на: www.kogitalnost.com

 

ако само четеш, нищо не се случва. „Първо правиш, после мислиш…”:
 

КНИГА за реална ПРОМЯНА
Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е
(3 книги в 1 тяло) е уникално средство за развитие на човешкият потенциал, на човешките възможности. Нестандартни методи за посоката, избора и начина на мислене превръщат взаимоотношенията между проявленията в истинска магия. Светът е резултат от мисловност, която мислим и творим сами. Всяка индивидуалност е Източник и решава какво да преживее. Това наричаме избор. Ако дадена паралелна реалност не е в синхрон и в съответствие с индивидуалната честота, на което и да е проявление, винаги има друга, която да съответства. Защото всеки е Източникът и съдържа всички честоти, но съзнателно е забравил, че е Източник, за преживее магията на собственото си Творение (реалността). Всеки вариант е еднакво вероятен, но индивидуалността (магьосникът Източник) избира коя да изследва. Няма правилна или грешна. Има избор и преживяване на този избор. Всеки е „различно отражение” на самия себе си.

Изборът да преживяваш Себе си като „забравиш“, че си Източникът, е уникална възможност да изследваш безкрайните проявления на… Всичко, което Е в Себе си… (Магьосникът на реалността, ivomir)

Като безплатно допълнение към магията на това Помагало се включват още:

 • Карло Ровелли, Седем кратки лекции по физика – постиженията на квантовата физика, представени по един завладяващ, разбираем  и достъпен начин, едно забавно и уникално четиво. Книгата за кратко време се превръща в хит за Италия и Европа.
 • Елан, Твоята сила, поднесена на тепсия – диалог-ченълинг с извънземния ЕЛАН относно материята, желанията, вярата, избора и действието… Глобалната, различна гледна точка за възможностите на всеки и Всичко, което Е, дадена от безпристрастен, страничен наблюдател…

[foogallery id=”3102″]

4 мнения за “Безплатни книги в метрото през август!”

 1. Седяли на жегата когиталистите и раздавали подаръци. Минал един навъсен човечец (на чието чело пишело "песимист") и измърморил под носа си:
  – Безплатни, безплатни, колко да са безплатни?… Все нещо ще искат от мен в замяна! – погледнал подозрително, какво му предлагат, посуетял се, накрая си взел книга и листовка, но наум негодувал, че ще му заемат само място вкъщи.
  В това време се появил оптимиста и се усмихнал широко на когиталистите: 
  – Я, каква хубава листовка! Гледай, гледай, че и книга дори има към нея! И всичко това подарък, безплатно!
  – Ама, че кретен – измънкал тихо сърдиткото.
  – Благодаря ти, човече! – отговорил с ведър тон оптимиста и от изражението му личало, че е наистина щастлив от отправената към него квалификация.
  – Извинявам се, не исках да ме чуете… – слисано отговорил първият, а наум вече си казвал: "Дано този луд да не ме нападне, дано да не ме нападне…"
  – Няма да ви нападам, но бих ви прегърнал, ако позволите.
  Песимиста побягнал и всички се засмели. Ситуацията била повече от забавна за тях, макар и страховита за някой друг.

  Минало, не минало известно време, песимиста се замислил, какво наистина се случило и защо така реагирал. След мисленето, дошло и действието и един ден, ето го на първия ред на семинар "Когиталност". Поусмихнал се на водещите, преди да започнат и казал:
  – Може и да стане човек от мен.
  – Човек вече си станал, родил си се, въпросът е какъв човек желаеш да бъдеш?
   

  1. Поклон и благодарим, Радо! 1:1 си пресъздал ситуацията – пожелаваме и финалът да е посоченият 🙂 Поздрави!

   1. Като видях снимките и нещо ме провокира да напиша някаква поучителна историйка, просто си представих какво реално (но малко шеговито) се случва и каква е желаната цел, разбира се.
    Резултат след определено действие винаги има, а дали е голям или малък е въпрос на гледна точка. Ако целта е 7 милиарда, пътят няма да свърши 🙂
     

  2. Радка Денкова

   Отлична работа на водещите на семинара. Неочаквани, фантастично приятни и полезни преживявания дава използването на методиката им. Пожелавам на  работещите по нея да постоянстват, за да се докоснат, уловят и задържат това, което е достъпно с тези методи.

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top