На 1 септември излиза “Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е!”

На 1 септември 2016 излиза от печат „Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е!“

помагало-3-в-1Автори: Карло Ровелли, ЕЛАН, ivomir
Брой страници: 330
Корица: мека
Формат: албумен
Корична стойност: 13лв. (до 30 август – 8лв.)

Книжният носител „Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е!“ се явява единството на Проявление и Потенциал,  в което са вградени, кодирани и запаметени честотите на Източника и готовността на Проявлението да преживее Себе си в самото себе си, за да осъществи Закона, който не е познат

Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е е уникално средство за развитие на човешкия потенциал, на човешките възможности. Нестандартни методи за посоката, избора и начина на мислене превръщат взаимоотношенията между проявленията в истинска магия. Светът е резултат от мисловност, която мислим и творим сами.

Всяка индивидуалност е Източник и решава какво да преживее. Това наричаме избор. Ако дадена паралелна реалност не е в синхрон и в съответствие с индивидуалната честота, на което и да е проявление, винаги има друга, която да съответства. Защото всеки е Източникът и съдържа всички честоти, но съзнателно е забравил, че е Източник, за преживее магията на собственото си Творение (реалността). Всеки вариант е еднакво вероятен, но индивидуалността (магьосникът Източник) избира коя да изследва. Няма правилна или грешна. Има избор и преживяване на този избор. Всеки е „различно отражение” на самия себе си. Изборът да преживяваш Себе сиq като „забравиш“, че си Източникът, е уникална възможност да изследваш безкрайните проявления на… Всичко, което Е в Себе си… (Магьосникът на реалността, ivomir)

Като безплатно допълнение към магията на това Помагало се включват още:

 • Седем кратки лекции по физика (Карло Ровелли) – постиженията на квантовата физика, представени по един завладяващ, разбираем  и достъпен начин, едно забавно и уникално четиво. Книгата за кратко време се превръща в бестселър за Европа. 
  „Читателите станаха много, много повече, отколкото си представях – казва пред „Гардиън“ Ровелли. – Хората харесват това, че нещата се описани простичко, но откриват и поезията в опита ми да покажа красотата на природата.
  „Седем кратки лекции по физика“ е точно това, което заглавието ѝ предполага. В нея авторът обяснява научни теории и концепции от ХХ век, включително квантовата механика и черните дупки. “
  Цялата статия на сайта "Площад Славейков" за книгата "Как красотата на физиката победи 50 нюанса сиво" открийте ТУК
 • Твоята сила, поднесена на тепсия (Елан) – диалог-ченълинг с извънземния ЕЛАН относно материята, желанията, вярата, избора и действието… Глобалната, различна гледна точка за възможностите на всеки и Всичко, което Е, дадена от безпристрастен страничен наблюдател…

 

До 30 август може да заявите „Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е!“ от ТУК на стойност от 8лв. (вместо 13лв.), а всички с карта Когиталност – на стойност 5лв.!

Първите пратки тръгват на 1 септември. 

Е-вариантът на книгата вече е на разположение за безплатно изтегляне от сайта ТУК.

 

Благодарим на всички, които подпомогнаха реализирането на проекта „Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е!“, за да бъде проявен книжният носител. Поклон и благодарим за помощта и възможността книгата да излезе в голям тираж, с което да се намали коричната й стойност за всички крайни потребители! Своите книги можете да получите след 30 август от Академия Когиталност, София, или на предпочетен адрес/ офис на Еконт.

4 мнения за “На 1 септември излиза “Помагало 3 в 1 за Всичко, което Е!””

 1. Анна иванова

  Здравейте!

  Бих искала да си поръчам книгата в Унгария. Как мога да сторя това?

  С уважение, Анна Иванова

 2. Изтеглих книгата "Помагало 3 в 1" и съм много доволна. Благодаря ви, че ви има!

 3. йоанна

  Здравейте, нещо не се справям и немога да изтегля книгата.

  Бихте ли ми помогнали

Изразете себе си, като дадете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart
Scroll to Top